Update Open Hoorns 2021

Nu duidelijk is geworden dat er voorlopig nog niet veel zal veranderen aan de huidige Coronamaatregelen in Nederland heeft de organisatie een Coronaprotocol opgesteld dat geldt tijdens de vijfde editie van het Oscar Romero Open Hoorns kampioenschap van 27 t/m 29 augustus 2021.

Dat houdt in dat er diverse maatregelen getroffen zullen worden tijdens het toernooi. Het maximum aantal aan deelnemers blijft op 100. Daarnaast is het steeds nodig om 1,5 meter afstand te houden (enkel niet nodig tijdens de partij). Dat alles om er een verantwoord toernooi van te maken.

Lees hier het gehele Coronaprotocol

Lees hier het Wedstrijdreglement 

Ratinggrenzen toernooi 2021

A groep: ≥1900

B groep: 1550-1950

C groep: ≤1600

Deelnemers die qua rating op de grens zitten tussen twee groepen mogen kiezen.

NHSB-winnaar naar voorronde NK 2021

De hoogst eindigende NHSB-speler in de A-groep verdient een ticket om deel te nemen aan de voorronde van het gesloten NK in Hoogeveen van 16 t/m 24 oktober a.s.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *