Open Hoorns: laatste ronde en prijsuitreiking

Het had nog mooier kunnen zijn voor Caïssa-Eenhoorn: zowel in groep A als B deden Caïssa-Eenhoornspelers mee in de strijd om de eindoverwinning. De werkelijkheid was anders: in groep 1 liet Liam Vrolijk zien wie de sterkste was door Nick Manshanden te verslaan. En in groep B was Alisha Warnaar te sterk voor Kevin de Rooij. Voor de volledige uitslagen zie pagina Uitslagen.

We kijken  terug op een zeer geslaagd toernooi in een perfecte accommodatie (dank aan de schoolleiding van Oscar Romero!). Algemeen directeur Dharma Tjiam van de schaakbond reikte de prijzen uit. Hij reist tevreden huiswaarts met de ervaring dat een mooi toernooi met 'fysiek' schaken weer mogelijk blijkt.

Hierna een fotoimpressie van de laatste ronde en de prijsuitreiking

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *