Hing Ting Lai wint OROHK

Het tweede Oscar Romero Open Hoorns Kampioenschap, tevens persoonlijk NHSB kampioenschap, is gewonnen door Hing Ting Lai. In de laatste ronde speelde hij remise tegen Joris Kokje waardoor hij deze een halfje voor bleef. Henk-Jan VIsser en Martijn Monteban kwamen tegen elkaar ook tot een puntendeling en kwamen daarmee beide naast Joris uit.

Michaël van Liempt had al eerder een vlotte remise afgeleverd, waardoor hij net buiten de prijzen valt.

In groep twee gaat de eerste prijs naar Ilja Tardijn. Hij had een halfje nodig om alleen kampioen te worden, en kon die probleemloos binnenslepen tegen Erwin Brouwer. Aart Strik en Jeannot Tuijnman wonnen van respectievelijk Sandro Gaeta en Peter van Diepen en werden daarmee gedeeld tweede en derde.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *