30 augustus - 1 september: Open Hoorns 2024

Informatie | Aanmelden | Deelnemerslijst | Flyer OHK 2024

Na een aantal succesvolle edities gaat het Oscar Romero Open Hoorns kampioenschap - tevens persoonlijk kampioenschap van de NHSB - dit jaar ook weer door!

Het weekendtoernooi zal dit jaar plaatsvinden van vrijdag 30 augustus t/m zondag 1 september in de fraaie aula van de Oscar Romero. Alle belangrijke informatie is te vinden op de informatiepagina.

Dit jaar is de prijzenpot vergroot en wordt er een eerste prijs van 800 euro beschikbaar gesteld voor de winnaar. Ook zijn er dit jaar meer prijzen te winnen voor NHSB-spelers en zal de beste NHSB-speler in groep A zich plaatsen voor de voorronde van het NK 2025!

Het is vanaf vandaag mogelijk om aan te melden voor het toernooi. Er geldt een maximum van 200 deelnemers.

De ratinggrenzen voor de groepen zullen een week van te voren bekend worden gemaakt aan de hand van de inschrijvingen.

Voorkeuren kunnen worden doorgegeven bij de aanmelding of via een mail naar: openhoorns@caissa-eenhoorn.nl

Ratinggrenzen Open Hoorns 2023

Informatie | Aanmelden | Deelnemerslijst | Flyer OHK 2023

Nog een kleine week te gaan en dan staat het Open Hoorns kampioenschap op het programma. De organisatie heeft er veel zin in en is nu volop bezig om de laatste puntje op de i te zetten zodat er vrijdagavond een begin gemaakt kan worden aan het weekendtoernooi.

Het toernooi zit nog niet vol en er zijn nog plaatsen beschikbaar. Wil je meedoen? Meld je dan snel aan! Zie hier de actuele deelnemerslijst.

Ratinggrenzen groepen

Er zal gespeeld worden in drie groepen met de volgende ratinggrezen:

A groep: ≥1850

B groep: 1500-1900

C groep: ≤1550

Deelnemers die met hun rating op de grens zitten tussen twee groepen mogen kiezen in welke groep zij willen spelen. Dan kan kenbaar worden gemaakt met een mail aan: openhoorns@caissa-eenhoorn.nl

Lees hier het toernooireglement 

1-3 september: Oscar Romero Open Hoorns kampioenschap 2023

Informatie | Aanmelden | Deelnemerslijst | Flyer OHK 2023

Na een aantal succesvolle edities gaat het Oscar Romero Open Hoorns kampioenschap - tevens persoonlijk kampioenschap van de NHSB - dit jaar ook weer door!

Het weekendtoernooi zal dit jaar plaatsvinden van vrijdag 1 t/m zondag 3 september in de fraaie aula van de Oscar Romero. Alle belangrijke informatie is te vinden op de informatiepagina.

Het is vanaf heden mogelijk om aan te melden voor het toernooi. Pas na betaling (kan direct via iDeal - overmaken ook mogelijk) verschijnt je naam op de deelnemerslijst. Deze zal regelmatig worden bijgewerkt. Er geldt een maximum van 200 deelnemers.

De ratinggrenzen voor de groepen zullen een week van te voren bekend worden gemaakt aan de hand van de inschrijvingen. Dat geldt hetzelfde voor het aantal groepen. Vanaf 150 deelnemers zal er in vier groepen worden gespeeld.

Voorkeuren kunnen worden doorgegeven bij de aanmelding of via een mail naar: openhoorns@caissa-eenhoorn.nl

Oscar Romero Open Hoorns 2022, ronde 6 en prijsuitreiking

Nederlands kampioen wint ook in Hoorn: Rick Lahaye stelde met een remise in zijn partij tegen Dylan Achuthan de titel veilig. Hij eindigt ongeslagen met 5 uit 6. Dylan Achuthan, Arthur de Winter, Marc Overeem en Leandro Slagboom  worden gedeeld 2 t/m 5 met 4 1/2 punt. Martijn Monteban en Colin Stolwijk eindigen met 4 punten. Colin wint op weerstandspunten van Martijn en mag zich persoonlijk kampioen NHSB noemen.

In groep B werd Joost Hoogland met 5 1/2 punt groepswinnaar. Jan Torensma werd tweede met 5 punten.

In groep C  werden Jungbin Lee en Joey Brouwer gedeeld eerste met allebei 5 1/2 punt

Hierna de beelden van de 6e ronde en van de blije en soms ook minder blije prijswinnaars: